Over ons

Handbalvereniging Swalmen is opgericht in mei 1994 en heeft in alle jaren haar familiare karakter weten te behouden. Jong en oud weet wekelijks het sportcentrum in Swalmen te vinden. Naast het beoefenen van de handbalsport ontwikkelt Handbalvereniging Swalmen steeds activiteiten om zo het sporten voor de jeugd in omgeving Swalmen te bevorderen.

Wekelijks staat een grote groep vrijwilligers klaar om de spelers en speelsters, die de Handbalvereniging Swalmen rijk is, de fijne kneepjes van de sport te leren.

Mocht je belangstelling hebben voor het handballen en zin hebben om eens een training te komen proeven aan de handbalsport, dan kan dat op de woensdagavond in het sportcentrum in Swalmen.

Tot en met 17 jaar van 18.00 uur tot 19.15 uur.
Vanaf 18 jaar van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Wil je zelf niet actief aan de sport meedoen of heb je wel belangstelling voor een begeleidende taak, dan ben je van harte welkom.
Willen we onze jeugd aan het sporten houden, dan hebben we kaderleden nodig. We nodigen jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Handbalvereniging Swalmen is een vereniging die mede bestaat dankzij haar sponsoren. Heeft u interesse in het sponsoren van deze vereniging, in welke hoedanigheid dan ook, neem dan vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Handbal in Zjwame